LAGU AKUSTIK JAWA PALING ENAK DI DENGAR

LAGU AKUSTIK JAWA PALING ENAK DI DENGAR



Download Mp3 LAGU AKUSTIK JAWA PALING ENAK DI DENGAR

Anda Dapat Download Lagu LAGU AKUSTIK JAWA PALING ENAK DI DENGAR Ke dalam format Mp3 maupun Mp4 Secara Cepat Dan Mudah Dengan Cara Klik Tombol Download Mp3/Mp4 Dibawah ini:

Views: 7605116 x
Upload Date : 2020-01-08 00:24:26
Duration : 00:41:56
Source : YouTube






!! JIka Link download diatas tidak bisa silahkan menuju Link Download Alternatif DISINI

Download Lagu lagu akustik santai MP3 & Video Gratis, free download Mp3 lagu akustik jawa paling enak didengar,lagu akustik,lagu akustik jawa,cover lagu jawa akustik,akustik lagu jawa,akustik jawa,acoustic jawa,akustik,lagu akustik indonesia paling enak didengar,lagu jawa akustik,versi akustik,didi kempot,banyu langet,cudro,suket teki,kartonyono medot janji,denny caknan,korban janji,guyon waton,pamer bojo,sugeng dalu,sewu kuto,demi kowe,pendhoza Terlengkap, Mudah & Gratis. Jangan Lupa untuk membeli kaset dan CD Original dan serta menjadikan lagu ini sebagai I-ring / NSP / Ringtones anda.

#LaguCover #Akustik #DidiKempot
#DennyCaknan #GuyonWaton #Pendhoza
_______________________________________

PLAYLIST :

1. #BanyuLanget – Didi Kempot

2. #Cidro – Didi Kempot

3. #SuketTeki – Didi Kempot

4. #KartonyonoMedotJanji – Denny Caknan

5. #KorbanJanji – Guyon Waton

6. #PamerBojo – Didi Kempot

7. #SugengDalu – Denny Caknan

8. #SewuKuto – Didi Kempot

9. #DemiKowe – Pendhoza
_______________________________________

DOWNLOAD MP3 :

_______________________________________ .

26 thoughts on “LAGU AKUSTIK JAWA PALING ENAK DI DENGAR

  1. Assalam mualaikum🤔🙏 slm ku jawah Tegan sedulur2, ku tggl d kalimantan, kagen kampung, get Wong tuwo.lagu need mantap

  2. Ringkasan

    Lirik

    Dengarkan

    Video

    Hasil Utama

    Sworo angin
    Angin sing ngreridu ati
    Ngelingake sliramu sing tak tresnani
    Pengen nangis
    Ngetokke eluh neng pipi
    Suwe ra weruh
    Senajan mung ono ngimpi
    Ngalemo
    Ngalem neng dadaku
    Tambanono roso kangen neng atiku
    Ngalemo
    Ngalemo neng aku
    Ben ra adem kesiram udaning dalu
    Banyu langit
    Sing ono nduwur kayangan
    Watu gedhe
    Kalingan mendunge udan
    Telesono
    Atine wong sing kasmaran
    Setyo janji
    Seprene tansah kelingan
    Ademe gunung merapi purba
    Melu krungu swaramu ngomongke opo
    Ademe gunung merapi purba
    Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
    Janjine lungane ra nganti suwe suwe
    Pamit esuk lungane ra nganti sore
    Janjine lungo ra nganti semene suwene
    Nganti kapan tak enteni sak tekane
    Udan gerimis
    Telesono klambi iki
    Jroning dodo
    Ben ra garing ngekep janji
    Ora lamis
    Gedhene nggonku nresnani
    Nganti kapan
    Aku ora biso lali
    Ademe gunung merapi purbo
    Melu krungu suaramu ngomongke opo
    Ademe gunung merapi purbo
    Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
    Janjine lungane ra nganti suwe suwe
    Pamit esuk lungane ra nganti sore
    Janjine lungo ra nganti semene suwene
    Nganti kapan tak enteni sak tekane

    Terjemahkan ke bahasa Indonesia

    Ringkasan

    Lirik

    Dengarkan

    Video

    Hasil Utama

    Sworo angin
    Angin sing ngreridu ati
    Ngelingake sliramu sing tak tresnani
    Pengen nangis
    Ngetokke eluh neng pipi
    Suwe ra weruh
    Senajan mung ono ngimpi
    Ngalemo
    Ngalem neng dadaku
    Tambanono roso kangen neng atiku
    Ngalemo
    Ngalemo neng aku
    Ben ra adem kesiram udaning dalu
    Banyu langit
    Sing ono nduwur kayangan
    Watu gedhe
    Kalingan mendunge udan
    Telesono
    Atine wong sing kasmaran
    Setyo janji
    Seprene tansah kelingan
    Ademe gunung merapi purba
    Melu krungu swaramu ngomongke opo
    Ademe gunung merapi purba
    Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
    Janjine lungane ra nganti suwe suwe
    Pamit esuk lungane ra nganti sore
    Janjine lungo ra nganti semene suwene
    Nganti kapan tak enteni sak tekane
    Udan gerimis
    Telesono klambi iki
    Jroning dodo
    Ben ra garing ngekep janji
    Ora lamis
    Gedhene nggonku nresnani
    Nganti kapan
    Aku ora biso lali
    Ademe gunung merapi purbo
    Melu krungu suaramu ngomongke opo
    Ademe gunung merapi purbo
    Sing neng langgran Wonosari Yogjokarto
    Janjine lungane ra nganti suwe suwe
    Pamit esuk lungane ra nganti sore
    Janjine lungo ra nganti semene suwene
    Nganti kapan tak enteni sak tekane

    Terjemahkan ke bahasa Indonesia

  3. Kepiye maneh iki pancen nasipku kudu nandang loro koyo mengkene,remuk ati iki yen eleng janjine,ora ngiro jebul lamis wae..cidro🥺

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.