KOLEKSI LAGU TERBAIK [BPR] BUMIPUTRA ROCKERS – SLOW ROCK MALAYSIA 90AN TERBAIK FULL ALBUM

KOLEKSI LAGU TERBAIK [BPR] BUMIPUTRA ROCKERS – SLOW ROCK MALAYSIA 90AN TERBAIK FULL ALBUM



Download Mp3 KOLEKSI LAGU TERBAIK [BPR] BUMIPUTRA ROCKERS – SLOW ROCK MALAYSIA 90AN TERBAIK FULL ALBUM

Anda Dapat Download Lagu KOLEKSI LAGU TERBAIK [BPR] BUMIPUTRA ROCKERS – SLOW ROCK MALAYSIA 90AN TERBAIK FULL ALBUM Ke dalam format Mp3 maupun Mp4 Secara Cepat Dan Mudah Dengan Cara Klik Tombol Download Mp3/Mp4 Dibawah ini:

Views: 202431 x
Upload Date : 2021-05-16 06:00:07
Duration : 02:45:21
Source : YouTube






!! JIka Link download diatas tidak bisa silahkan menuju Link Download Alternatif DISINI

Download Lagu lagu 90an barat MP3 & Video Gratis, free download Mp3 lagu slow rock,slow rock malaysia 90an,lagu jiwang 90an,lagu jiwang,lagu slow rock malaysia,lagu slow rock terbaik,lagu slow rock malaysia terbaik,lagu jiwang malaysia,rock dulu dulu,lagu jiwang slow rock malaysia 80an 90an,slow rock malaysia,rock kapak malaysia,rock kapak lama,lagenda rock cinta,bumiputra rockers,bpr Terlengkap, Mudah & Gratis. Jangan Lupa untuk membeli kaset dan CD Original dan serta menjadikan lagu ini sebagai I-ring / NSP / Ringtones anda.

KOLEKSI LAGU TERBAIK [BPR] BUMIPUTRA ROCKERS – SLOW ROCK MALAYSIA 90AN TERBAIK FULL ALBUM




#LaguJiwangMalaysia90an #SlowRockMalaysia90an #RockKapakLama .

38 thoughts on “KOLEKSI LAGU TERBAIK [BPR] BUMIPUTRA ROCKERS – SLOW ROCK MALAYSIA 90AN TERBAIK FULL ALBUM

  1. ingat masa2 sd dlu asal balek kampung sering dengar lagu2 ni di bus sarana perawang menuju batang duku sungai pakning…sekarang dah banyak berubah

  2. Mantap ๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…๐ŸŒ…

  3. tk akan ada lgi lagu2 yg seperti ini… lgu yg dulu2 sentiasa segar dlm ingatan. tk ditelan zaman.. saya lebih suka lagu rock tahun 80 an 90 an. tk pernah jemu walau berulang kali mendengar nye.

  4. Lagu ni bila melepak macam biasa depan rumah nyanyi ha sampai sepet mata penyanyi nak ikut Jo ..ha

  5. Nabi la musa atas masjid pas kanci buka yu zoo batu ts nusa byk mata fbi csi mp tulis malayu euro 1983 felda Arab Iran wing school ce jora rokok dunhill eon johore ayah emas kokok lupa raja amat hidup biar unik hidup dj punky loop most LOT raja gunti lee s.a.b nama azlina nur wear zbisu Adidas 1890 bayi 889 mse felda euro Nabi kod doa ayat Muhammad aunalladdin baru blok kahwin boss batu otak rambut iman linggiu ain aiskrim ain abdul rahman lupa raja melaka ramlee taibArab didunia raja amat hidup hitam mohdammad raja dinar Indonesia since fbi Ghani raja tdm polis kepal buah hotel kuat johore ct doana tin sayang zulkepli masjib kurub suitan 2 gambar pahang 3 suitan sijil haji grab grab 24jam euro satu wing anak mahathir gila $2 gunti keje japan islam school fbi singapore fuck gambar tukut 1991 kos sinceWarning kanci buka ufo adik suitan ayat atas Indonesia wanita umuo kahwin 100 air tawar baca dadah

  6. Salah satu band faforit gua dari negri jiran..salam dari Mandalika Lombok ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ

  7. Malam ni 20 Ramadhan 1443.
    Friday 22 April 2022.
    Kita geng lama akan mati bila-bila tapi tak tau bila.

  8. *Sribu tahun takkan mngkin
    *Aku hnya serangga
    *Dendam Conta seusia dunia
    *Harum subur dihati
    *Dari sinar mata
    *Sudah smpai sini

    Lagu lagu yg aku tulis ni. Smua lagu pecah kpla zaman msih remaja di ujung 90an dn awl 20's .. Ya Allahh rndunya๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ Zmn tu mmbe aku yg mna suara tnggi bole tarik sikit. Kami akm fight suara smpai smua surrender tnggal sorang yg msih bole nyanyi lgi. Tu kira king arr. Bkn 2..jam. tp lbih dri 2jam tk ingt brpa lma dah. Tp kira smpai smua xbole paksa nyanyi dh lah .. Zaman kami klo nk bagi suara pecah serak ii isap suriaa ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ kononya nk bg serak seraklah. Hahahahaha kngn yg tdak trngkap zmn darah muda. Zmn tkde dugaan tkde msaalah tkde ujian hidup. Zmn hnya pike sronok sronok jer.. Skrg usia dh lnjut ni dh tnggal smuanya dan kmbali ke fitrah mnusia. Mngenal Allah. Alhamdulillah bhagia skrg ๐Ÿ˜Š

  9. Teringat zaman remaja Lau dengaq lagu ni mesti otomatiknya menyanyi masa sendiri hahahahah smpi skg dok dengaq lagi…

  10. Mengimbau kenangan masa remaja 1990-1995..mengalir airmata…kini 46 tahun masih sebak bila dgr lagu2 ni

  11. Album BISA first aku dengar bila pak uda aku boli, main dgn mini-compo AKAI. Mmg berbisa zaman tu.

  12. Salam dari anak melayu Pulau Rangsang kepulauan Meranti – Riau, walau beda negara tapi saya suka dengar lagu rock lama dari Malaysia seperti ini, karna dulu waktu kecil sering dengar Radio Malaysia, dan sempat juga mengadu nasib dengan keluarga ke Malaysia selama setahun tepatnya tahun 1990..

    salam serumpun…

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.